postheadericon Om Spiskammerset

Spiskammerset Selskapsmat AS startet sin catering virksomhet høsten 1999 bestående av eget kjøkken med fagutdannet kvalitetsorienterte kokker. I 2008/2009 ble det bygget nytt kjøkken på 550 kvadratmeter der vi har 100 m2 med kjøl- og frys. Vi setter matsikkerhet i høysetet og har nå to kjølebiler og et topp moderne kjøkken som tilfredsstiller alle krav.

Vårt nye topp moderne kjøkken
Daglig leder Arthur Glenne har lang erfaring innen kokkekunsten. Han har vært soussjef på Jan's mat og vinhus i Stavanger, jobbet flere år på Stathaaoldergaarden under verdensmester Bent Stiansen, soussjef på Raddison Oslo Plaza Hotel og kjøkkensjef på Julius Fritzner Restaurant, som er Grand Hotels gourmet restaurant.
Tommy Nordquist jobber som soussjef, og har tidligere jobbet for Thon Hotell Røyken, Skogstad Hotell Hemsedal, Skutlebrygga i Drammen og På Bordet Restaurant Lillehammer.
Morten Bjørge har jobbet som kokk på d'Artagnan, Brasserie France, på hotell i Frankrike, Gascogns, Røyken Hotell. på cruise skip og som kjøkkensjef på Skipperstuen.
Spiskammerset Selskapsmat leverer alt fra snitter til 8 - 9 retters menyer. Vi leverer så og store selskaper, jubileer og firmafester. Vi lager alle typer mat som koldtbord, fingermat, lunjer eller skreddersydde retter til spesielle arrangementer.
Vi kan arrangere matkurs for firmaer og privatpersoner med temaer som vilt, fisk og skalldyr, italiensk, spansk osv.